Tv Reklama

kerasan 

KERASAN

     

Për ne

Kerasan është kompani e cila distribuon produkte të ndryshme të banjos me një kualitet të lartë,dhe dizajn të përkryer.Kerasan ishte themeluar më 04.12.1994 nga i ndjeri Z.Jeton Bilalli fillimisht me emrin SIGMA,e cila më vonë në vitin 1999 u ndryshua me emrin e tanishëm KERASAN.Siç e dimë në atë kohë ka qenë e veshtirë që të punohet dhe veprohet në Kosovë,por ai njeri ka qenë me një optimizëm të madh. Me një kapacitet të lartë dhe me një staf të devotshem,k...