Referenca

Referenca

Kerasan është lider ne treg për:

 • sistemin e ujit dhe sistemin e nxemjes në dysheme(prodhuesi TECE).
 • Keramikë (me më shumë se 60% shitje në KOSOVË)
 • sanitari(me më shumë se 45% shitje në KOSOVË)
 • parket,laminat etj.

Kerasan ka realizuar dhe vazhdon të realizojë gjithashtu edhe projekte të mëdha si:

 • Lagjja MARIGONA RESIDENCE (me rreth 500 shtëpi me një plan modern ku janë të realizuara rreth 1500 banjo)
 • International VILLAGE
 • HOTEL EMERALD
 • HOTEL DUKAGJINI
 • HOTEL INTERNATIONAL
 • HOTEL NARTEL
 • HOTEL SIRIUS
 • NARTEL CONSTRUCTION
 • Pompa e benzines HIB PETROL
 • Pompa e benzines AL-PETROL
 • Banka Kombetare Tregtare – BKT
 • Kompania e sigurimeve DUKAGJINI
 • Spitali Amerikan
 • QKUK
 • KBR(Kampi Amerikan Bondsteel)
 • Klan Kosova
 • Shumë projekte individuale
 • Komplekset banesore ONTEXI Mont, BP Home, Royal, Tregtia, EX-DC, Diamond etj.
Na kontaktoni