NJË GJË ËSHTË E BUKUR KUR AJO REFLEKTON PASTËRTI, FRYMËZON, PËRJETOHET DHE ËSHTË NATYRALE.
KJO ËSHTË ÇFARË NE OFROJM.

KUSH JEMI NE

KERASAN ofron produkte nga brendet më të njohura evropiane ne sanitari si Hansgrohe, Axor, Gamadecor, Noken, Duravit, Tece, Sonia, Vitra; ne pllaka Porcelanosa, Emil, Venis; ne guri natyral dhe parket L'antic Colonial dhe Haro. Të gjitha këto lloje të produkteve që ndërthurin kualitetin, bukurinë dhe inovacionin, mund t’i përjetoni nga afër në showroomin ekskluziv të KERASAN.

STORIA JONË

Fillimisht Kerasan nisi të distribuojë produkte prej brendeve të ndryshme të Turqisë siç ishin: Canakcilar, Akplast, Kutahya, ECA etj.,kishin dëshirë që punën e tyre ta bëjnë pak më të veçantë se që e bënin atë kohë dhe së bashku vendosën që të ndërrojnë pak kahje sa i perket produkteve,duke vazhduar me një zgjerim të kapacitetit në vitin 2006 me ndërtimin e një objekti të ri.

BRANDS

Produktet e brendeve të cilat Kerasan i përfaqëson, dallohen për vetitë e tyre të teknologjisë së avancuar, dizajnin inovativ dhe cilësinë e pakrahasueshme.